Om bloggen

Hej kära besökare!

Jag fick idén till den här bloggen efter valet 2014. Jag hade under en månads tid skrivit ett längre inlägg på Facebook varannan dag. Min stil var då sakliga och lite torra betraktelser och tankar. De föddes ur artiklar i tidningar, samtal med vänner och i mitt eget huvud.

Jag kommer fortsätta med samma stil. Jag kommer att uttrycka mina egna åsikter i allt om jag inte tydligt skriver något annat. Jag kommer då jag delar med mig av siffror att ha faktagranskat dem om jag inte skriver något annat.

Jag har även ett politiskt uppdrag på Gotland och ibland kommer det smyga sig in en eller annan rapport om hur politik och politiskt engagemang fungerar i praktiken.

Välkomna till min blogg!

Regler för kommentarer

Jag skriver för att beröra personer. Därför vill jag gärna få kommentarer på det jag skriver. Men det finns en del internet-troll därute. Så därför kommer jag följa ett antal regler på sidan när det gäller kommentarer.

Alla kommentarer ska ske på Facebook eller Twitter.

Alla personliga påhopp kommer tas  bort.

Alla hot eller andra olagliga aktiviteter kommer sparas med skärmdump och annat data för att användas till polisanmälan.

Alla sakliga och väl underbyggda mothugg och argument emot det jag skriver kommer hyllas. Jag vill beröra och väcka dialog.